Sider

tirsdag den 26. maj 2015

Tanker

Jeg får stadig lavet lidt håndarbejde men det er ikke det bloggen kommer til at handle om i dag. Jeg har brug for at få sat ord på nogle ting og så kan man selv vælge om man vil læse det eller ej.

Det har været en turbulent tid de sidste måneder. Med hussalg, næsten huskøb til nu i lejebolig mens vi venter på det rigtige dukker op. Der har været mange følelser i spil og ting er sket så hurtigt at det har været svært at følge med. Vi havde en plan med vores hus salg,der var en grund til vi gjorde det og da huset blev solgt så hurtigt så det ud til at det hele flaskede sig. Men nu så er der stilstand i det hele og lige pt er det for mig meget svært at se hvordan det skal lykkes at skabe den tilværelse for vores børn som vi kan se og mærke at de har brug for.

Jeg er glad for at vi og vores børn har tag over hovedet og ikke skal bo i campingvognen. Men dette hus er meget koldt, der er fod koldt og det trækker ind af vinduerne. Der er et meget gammelt oliefyr til at varme det op, jeg håber ikke at alle vores penge kommer til at gå til olie til vinter. Hvis vi bor her til vinter så må det godt blive en meget mild vinter.

Det er meget svært at slippe det gamle hus mentalt,når vi ikke har fundet noget nyt og bor i et hus jeg ikke er helt glad ved. Det er meget svært at se hvordan hverdagen skal hænge sammen til august når jeg skal arbejde igen, hvis det bliver som det ser ud til nu.

Så hvis jeg skal være helt ærlig så er jeg ikke helt oven på pt, kan lige overkomme at klare hverdagen men så er alt krudt også brugt. Det gør det heller ikke bedre at manden har 2 timers transport til og fra arbejde og pt overnattet der fra tirsdag til onsdag. Så må i drømme at manden nok havde ret da jeg gik til bekendelse for ham. Det er ingen hemmelighed at jeg er meget glad for søde sager, men det sidste stykke tid har det taget overhånd. Det er lige så snar de to store er afleveret så skal der noget sødt til, efter frokost og gerne igen inden børnene bliver hentet. Tror jeg efterhånden overgår manden. Manden mener det er en reaktion på de sidste måneder og vores situation pt, og når jeg kigger tilbage på det må jeg nok give ham ret.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar