Sider

søndag den 5. april 2015

Sidste måned på Spurvevej

Denne måned regner jeg ikke med at få lavet noget håndarbejde. Årsagen er, som mange nok har det på facebook, at vi har solgt vores hus. Det er bare gået stærkt, 3-4 uger efter den første fremvisning var huset solgt. Vi skal være ude til 15. Maj så det er ikke lang tid vi har til at komme videre. Så pakningenen begynder her efter påske.

Vi havde en ret kaotisk weekend den weekend det første bud kom, og ønsket om overtagelse dato som var noget tidligere end den det endte med. Vore ejendomsmægler bad os bruge weekenden til undersøge mulighed for lejebolig, og det var ikke opløftende. Alle boligerne vi ringede på var enten lige udlejet eller først ledig fra 1 juni. En ting er at man selv ikke ved hvor man skal bo om 1 måned, men at stå med 3 små børn og muligvis ikke vide hvor man skal bo om 1 måned er ikke sjovt. 

Derfor besluttede vi at vi ikke ville sige ja til noget bud før vi havde en adresse vi kunne flytte hen til. I princippet så var det først om 2 år at pladsen for alvor blev for lille til os her. Det gav lidt ro at tage den beslutning. Og vores ejendomsmægler har også været rigtig sød til at hjælpe os med at finde en lejebolig.

Det er dejligt at mærke at køberne er glade for huset, selv om det er meget mærkeligt at der er nogle andre der skal bo her. Det havde nok været nemmere hvis vi selv havde et permanent hus at flytte hen i, men sådan skulle det ikke være. Jeg syntes det var meget svært at sætte sin underskrift på kontrakten, for det markerede at det var slut med Spurvevej, og vi kar bare været så ufattelig glade for gaden og naboerne, de vil blive stærkt savnet. 

Den sidste måned har været hård på mange måder og vi har gost kunne mærke på børnene at vi havde meget at tænke på og beslutninger at tage. Så nu hvor vi har flytningen og skal til at finde et andet hus, er det vigtigt at vi fortsat husker at have tid til børnene. Og det gør også at ting som håndarbejde nok må sættes på meget lavt blus.

Men mon ikke der kommer en opdatering på hus her på bloggen :-).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar