Sider

lørdag den 1. november 2014

Der kom lige en udfordring

Jeg har været nødt til at lægge det projektet jeg var i gang med inden lillesøster kom på hylden da opskriften er på engelsk og det kræver lidt mere af mig. Nu hvor lillesøster er kommet skal jeg lave noget som jeg hurtigt kan lægge fra mig og hurtigt komme tilbage til. Så da ældste datter skulle bruge en hue så var det dejligt hurtigt og nemt at lave cupcake huen som jeg har lavet så mange af.

Det resulterede i at sønnen også gerne ville have en hue. Så jeg fandt en traktor hue hos www.knitvonkamstrup.com som jeg bestilte. Men jeg fik mig en lille overraskelse da opskriften kom. Den skal nemlig strikkes i dobbelt strik hvilket jeg aldrig har prøvet. Heldigvis var der i opskriften henvist til et YouTube klip så jeg fik det lært. Og som nok er lidt svært at se på billedet er jeg godt i gang med den første traktor.

Så det som lige skulle være et hurtigt projekt blev lidt mere udfordrende end tænkt. Men det er rart at blive lidt udfordret så alt ikke går op i bleer,  flaske, barnevogns kørsel og gylp. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar