Sider

fredag den 26. juli 2013

En hel kasse restegarn

Uha fik den bedste gave med hjem fra ferie. Vi sluttede vores ferie af med en tur til mine forældre på Bornholm. Inden havde jeg nævnt noget for mor om at jeg næsten kun havde restegarn i drenge farver, og at jeg skulle bruge noget til nogle pige ting. Min mor er ligeså tosset med garn som jeg er, måske lidt mere :-).

Da vi så ankom så stod der en hel kasse fuld med top på af restgarn, og garn hun havde købt men aldrig fået brugt. Jeg kunne bare få det hele. Og bare rolig hun har stadig flere kasser til sig selv, så det mangles ikke. Det var helt som juleaften, jeg kiggede og kiggede i det og blev helt inspirert til alle de ting jeg skal lave. Så nu kæmper jeg på liv og løs med at blive færdig med trøjen til knægten, sådan at jeg kan komme igang med det andet. Jeg har lavet en aftale med mig selv om at jeg ikke må begyndet på et nyt projekt før det igangværende er færdigt, det var jeg nødt til ellers fik jeg slet ikke noget færdig, men ville have alt for mange halvfærdig projekter liggende.

I skulle selvfølgelig lige have haft et billede af den vidunderlige garnkasse, det er jo det bloggere gør ;-), men det må blive en anden gang, Den er nemlig ikke lige i nærheden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar