Sider

mandag den 25. februar 2013

Ikke en god blogger

Uha jeg er vist ikke en god blogger. Jeg har haft en fleksibel vagt i dag fra kl 12-21, var hjemme kl 21,30, det var så den dag.  Der var ikke så meget at lave sidst på dagen, så tiden blev brugt til at se lidt på alle de kreative blog der findes. Så kommer man til at sammenligne med sin egen og det er jo det rene vand ved siden af alt det de kan få tid til at få lavet og blogge om. Jeg skal vist bare være glad jeg får skrevet noget hver anden måned og måske har jeg noget kreativt at vise. Det har jeg så også nu, men må vente lidt fordi det er gaver og vil først vise dem efter de er givet.

En lille trøst er dog at jeg kan se at mine 2 kusiner og søster som også har en blog er lige så gode som mig til at få dem brugt :-), så det må være Guttormsen genet som slår igennem :-).  Men det kan være der kommer lidt ændringer, for muligvis får jeg snart en smartphone, og det må da være lettere at blogge fra sådan en.

Grunden til at jeg snart får en er at min kære søn længe har syntes at det var sjovt at gå rundt  med mors mobil. Så længe den var låst skete der ikke noget. Men her i weekenden fandt han på at man kunne bruge den som sut. Og det gik der lidt inden moren opdagede, sikke en ballade der blev da jeg tog den fra ham. Han fik endnu et af sine raserianfald, så der blev skreget og grædt og smidt sig bagover på gulvet. Moren var ikke populær. Og nu kan jeg kun se halvdelen af skærmen, så det er nok på tide at gå over til en smartphone. Den må dog godt lige holde måneden ud hvor den nye udgave af den jeg vil have er kommet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar